Contactgegevens organisatie
Henk van Duinen, algehele leiding 06 54243510
Hans Pecht, secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jelmer en Timo de Vries, inschrijvingen
 
Enquêteformulier
Er zijn op dit NK-WK schiettoernooi een aantal wijzigingen geweest t.o.v. de vorige edities.
Bij het inleveren van de kaarten krijgt iedereen een enquêteformulier die we graag ingevuld terugontvangen bij het uitdelen van het scoreformulier. De uitkomsten van de enquête en onze ervaringen zullen wij delen met de volgende organisatoren en op de website van de WSB plaatsen.
 
Dames… jullie zijn ook welkom!
Voor de leesbaarheid wordt er telkens gesproken over schutters en niet over schutter/schutster of schut(s)ter, maar… dat wil niet zeggen dat we niet blij zijn met de vele dames die altijd weer meedoen met het toernooi. Voor de beste schutster hebben we bovendien een verrassing!
 
Standaards voor opgelegd schieten
Heb je zelf een standaard nodig neem die dan mee en zorg dat er een naam op staat.
We hebben veel standaards nodig zeker bij de jeugd, het mooiste is dat we voor het hele toernooi één standaard per baan hebben. Mogen we een standaard het hele toernooi gebruiken geef dit dan door op het inschrijfformulier of meld dit bij de organisatie op dit mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Buksen
Heb je geen buks die je mee kunt nemen of zijn er bijvoorbeeld veel schutters van jouw vereniging aanwezig, zodat niet iedereen een buks heeft? Geen nood, wij zorgen dat er voldoende goede buksen aanwezig zijn op de banen. Maar net als voor de standaards geldt: mogen we een buks het hele toernooi gebruiken geef dit dan door op het inschrijfformulier of meld dit bij de organisatie op dit mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.