Locatie NK-WK
Er is voor een locatie gekozen waar we elke doordeweekse avond terecht kunnen veel banen kunnen opzetten en die we, bij veel inschrijvingen, ook eenvoudig kunnen uitbreiden. We zijn SV Juliana en verenigingsgebouw Juliana dan ook dankbaar dat we van hun banen gebruik mogen maken. De extra banen die we nodig hebben worden beschikbaar gesteld door de Winterswijkse Schietbond. Maximaal kunnen we daardoor 16 banen opzetten!
 
Verenigingsgebouw Juliana
Gosselinkweg 14, Winterswijk-Woold
Telefoonnummer: (0543) 564 329
Er is ruim voldoende parkeerruimte aanwezig!
 
Inschrijving online!
Op de website van de WSB staat een inschrijfformulier, die kunt u daar invullen en online versturen. Klik HIER om u in te schrijven
 
Inschrijfgeld
Individuele deelnemers           €6,00 per serie
Deelnemers Jeugdtoernooi    €3,00 per serie (inclusief een consumptie)
 
De inschrijfgelden dienen voor aanvang van de wedstrijd te zijn overgemaakt op bankrekening NL46 ABNA 0591 8309 73 t.n.v. SV Diana. U bent dan zeker van een plaats.
 
U kunt ook tijdens het toernooi nog inschrijven, bijvoorbeeld als u nog een extra serie wilt schieten of op een andere dag nog eens wilt terugkomen. Bij het inschrijfbureau kunnen ze u vertellen wanneer er nog plaatsen vrij zijn. Op de website kunt u ook zien of er nog plaatsen vrij zijn.
Social Share: