SV Diana is een jeugdige vereniging. Het is absoluut geen verwijzing naar de leeftijd van de club, volgend jaar in 2020 vieren ze hun 85-jarig bestaan, maar naar de leeftijdsopbouw van haar leden. De helft van haar leden 25 jaar of jonger!
 
Er worden ook al jaren speciale schietavonden voor de Winterswijkse jeugd gehouden en nu SV Diana de organisatie van het NK-WK op zich heeft genomen is het bijna vanzelfsprekend dat er ook veel aandacht voor de jeugd is op dit toernooi.
 
Tijdens het toernooi is elke avond, van maandag tot en met vrijdagavond, van 19:00 – 20:00 uur, gereserveerd voor de jeugd. Er kan dan onder begeleiding worden geschoten, al dan niet opgelegd. Er zijn voldoende buksen en standaards op de banen aanwezig. Er wordt geschoten in 2 klassen.
 
Klasse indeling jeugdtoernooi NK-WK:
Jeugd Klasse-Vrijstaand 13 t/m 18 jaar (5 kaarten)
Jeugd Klasse-Opgelegd 13 t/m 18 jaar (5 kaarten)
 
In Jeugd Klasse-Vrijstaand en Jeugd-Klasse Opgelegd zijn deze geldprijzen te winnen:
Respectievelijk: Eerste prijs €  20
  Tweede prijs €  15
  Derde prijs €  10
 
Het aantal kaarten wat geschoten wordt is 5, voor de rest gelden hier ook de overige reglementen. Deelnamekosten jeugdtoernooi zijn € 3,00 dit is inclusief een consumptie.
 
Heb je al wat meer ervaring en kun je zelfstandig schieten, dan mag je naast het jeugdtoernooi je ook inschrijven voor het grote toernooi. Let wel, hier moet je vrijstaand 10 kaarten schieten binnen een uur!
Veel suc6 allemaal!
 
Oproep aan schietverenigingen:
Dit is een mooie gelegenheid om je eigen jeugd mee te nemen (en te vragen of ze nog vriendjes of vriendinnetjes hebben die mee willen doen) en te begeleiden. Lukt het regelen van die begeleiding niet, meld dit dan even en er wordt dn gezorgd voor begeleiding!
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst…
 
We gaan samen voor de toekomst van onze schietsport!
Social Share: